Sponsrad Video: Grekland

Trots att vi precis kommit hem från en härlig semestern i värmen så går det inte att låta bli att drömma sig bort igen. Överallt syns suktande reklamfiler och bilder på glada miner, sol, ständer, god mat och turkost vatten. Så jag ska passa på att spamma er lite här också. Grekland är verkligen ett land som jag gärna återvänder till. Förutom klimatet så är maten en klar favorit. Jag skulle kunna äta en riktig grekisk sallad dag in och dag ut. Det går inte att tröttna på, i alla fall inte när man är i Grekland.

Trots att vi åkt med andra resebyråer de senaste åren så är Apollo verkligen resebyrån som jag förknippar med Grekland. Det var tydligen till Aten som deras första plan lyfte för över 25 år sedan, så det kanske inte är så konstigt att de är så starkt förknippade till just Grekland.

Jag blev riktigt supen på att prova på Apollos familjehotell nu efter att ha sett videon men även riktigt sugen på att åka tillbaka till Grekland snart. Drömma får det ju alltid att göra:)

Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *