Hyllning till Ellos

Gårdagen slutade mycket bättre än den började. En AW med en god vän var precis vad jag behövde. Mysigt att få lyxa till det lite i vardagen.

Ikväll är det inte lika lyxigt, ligger i soffan och har ont i ryggen. Slösurfade precis runt på nätet för att roa mig lite och blev så glad när jag spanade in alla nyheter hos Ellos. Jag är inte ensam om att hylla denna “gamla postorderkedja” just nu men de förtjänar verkligen all cred. Vilket uppsving de har gjort när det gäller inredning. Så mycket snyggt och till riktigt bra priser.

Ellos ells_0102510_M Ellos EllosNu gäller det att skriva listor och strukturera vad bag verkligen behöver för annars är det risk att jag går över styr!

2 thoughts on “Hyllning till Ellos

 1. Camilla

  Alltid kul kolla runt och se allt fint som finns :D Och ja, Ellos har inte så tokiga saker, skulle då inte dra mig för att beställa från dem :)

  Hoppas ryggen känns bättre idag!

  Reply
 2. Sofia

  De har galet mycket fint! Jag önskar bara att de skickade till Tyskland också för som det är nu får jag hålla mig till sånt som går ner i en resväska…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>