Viktväktarna och otur igen

Jaha så var det dags igår igen, jag ramlade på väg till jobbet, inte på bågon hal isfläck eller så utan på ett buntband?! Ett sånt plastband som håller ihop tidningarna. Resultatet av det hela blev en uppskrapad hand,knän ( som gör väldigt ont trots ganska små sår),trasiga byxor samt en väldigt stel nacke. Så trist! Känner mig som en stelopererad dam som knappt kan gå.

150222 015 150222 012 150222 021

Nu har jag klagat tillräckligt och ska försöka se det positivt istället. Första veckan med viktväktarna har gått bra. Känslan i kroppen efter första veckan, om man bortser från min lilla olycka igår, är väldigt positivt. Känner mig fräschare. Även vågen visade ett bra resultat så jag känner mig nöjd.

Mitt senaste nöje är att plöja igenom tidningar och bloggar för att hitta inspiration om hälsa/träning/kost. Det finns verkligen hur mycket som helst! Jag är inte ute efter att förändra min livsstil helt utan jag vill bara få lite inspiration. Lagom är bäst. Jag vill fortfarande kunna njuta av en god kladdkaka ibland. För mig är det viktigast att hitta balansen mellan kost och träning, på ett sätt som passar mig bäst.

One thought on “Viktväktarna och otur igen

  1. petra

    Men aj det lät inge vidare mysigt att ramla ihop igen;)intressant ang viktväktarna och som du säger man vill ju kunna unna sig ngt ibland också,jag skulle aldrig greja att ändra om hela min livsstil men beundrar de som kan o gör det.kramar o ta hand o knät

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>