GF Glutenfri Matglädje

Jag blir alltid lika imponerad när jag läser och driftiga människor. Den senaste personen är Malin som startat det digitala matmagasinet GF Glutenfri Matglädje. Malin ville göra en tidning helt fri från gluten och med mycket fokus på matglädjen. Hon är legitimerad dietist men arbetar idag med mat på ett mer handfast sätt där hon bland annat gör recept åt företag och håller kurser. Vilket drömyrke!

 GF Glutenfri Matglädje

Här går det att läsa en förhandsvisning av tidningen.

Jag gillar verkligen denna tidningen måste jag säga, väldigt mycket matnyttig (hehe) information och inspirerande recept. Tidningen hade premiär den 1:a mars och  kommer att komma ut 4 gånger per år med tema vår, sommar, höst och vinter. I år kommer även ett extra nummer med tema kids den 15 maj. Det ser jag verkligen framemot.

Önskar Malin all lycka och framgång nu, jag tror skarpt på denna tidning.

2 thoughts on “GF Glutenfri Matglädje

  1. Malin Randeniye Chefredaktör GF Glutenfri Matglädje

    Åh vad fint du skriver om tidningen (och om mig) Kristin. Vad roligt att du gillar tidningen och tror på den. Jag tror säkert att du kommer att gilla även vårt extra nummer mer tema kids det kommer att vara fyllt av både bra vardagsrecept, kalasrecept och en massa roligt matpyssel. Allt glutenfritt förstås. Hojta gärna till om du provar att laga eller baka något ur tidningen :)

    Ha det gott

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>