Mini Maestros och Guppi

 

Barn är ju för underbara! Vi har precis avslutat ett litet minidisco här hemma med killarna. De älskar verkligen Samir & Victors låt Groupie. Eller Guppi som de så sött säger:) Jag är beredd att hålla med att man blir glad av låten och den lätt får igång höftrörelserna. Trots det är det ingen låt jag kommer hejja på i andra chansen på lördag utan håller mina tummar stenhårt för Kristin Amparos låt. Så pampig och vacker!

Nu sover barnen sött, maken och jag är sociala med varsin dator i knät så då passar jag på att blogga lite. Har sett en sådan söt video som jag vill dela med mig av.

Projekt Mini Maestros är en hyllning till barns stora kreativitet och en skildring av att barn klarar långt mer än man tror. Tänk att det på bara fem veckor gick att få en grupp små förskolebarn, som aldrig spelat piano förut, att tillsammans framföra ett klassiskt stycke på en konsertscen? Allt tillsammans med dirigenten och tonsättaren Jan Risberg, musikpedagoger och förskollärare.

Imponerande och urgulligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>