Hipp hipp hurra

Vad är det för en dag, vad är det för en dag. Nej det är ingen vanlig dag för det är min älsklings födelsedag. Hurra hurra hurra!

Jag och pojkarna uppvaktade vår älskling imorse och trots att han fick två paket men tjusigt innehåll så var kortet garanterta det finaste. Älskar Alvins små handskrivna kort.

Nu är det dags för att fira lite till. Första veckan på nya arbetet är redan gjord. Trivs riktigt bra och cyklar(?!) till jobbet med ett leende. Nu är det slut på alla inställda bussar och tåg. Så otroligt skönt. Att jag dessutom kan äta både frukost OCH middag tillsammans med familjen varje dag är obetaldbart. Sen lär jag få “lappsjuka” snart och då ser jag framemot att få åka in till pulsen i Stockholm och njuta lite också. En AW tillsammans med mina vänner är något jag värdesätter högt också så förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid innan det är dags.

2 thoughts on “Hipp hipp hurra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>