Påskpyssel

Nu kan jag inte hålla mig längre. Med denna värme och alla butiker som börjar fyllas med påsktillbehör så kan jag helt enkelt inte stå emot. Det har börjat flytta in lite påskfjädrar hemma hos oss redan. Men bara lite, jag ska försöka hålla mig någon vecka till tills alla ägg,ris och fjädrar är framme på riktigt. Sålänge passar jag på att söka runt efter inspiration på de berömda sociala medierna. 

Påskpyssel

Påskpyssel

Påskpyssel

Påskpyssel

Alla bilder är lånade från Allt i hemmets facebook sida och där finns även instruktioner till varje bild hur man gör.

Ska försöka mig på girlangen med pojkarna nästa helg, tycker att den var riktigt söt.

 

4 thoughts on “Påskpyssel

 1. roomofkarma

  Vad skönt att höra att det finns fler än jag som tänker ta in påsken redan nu. Jag såg så himla fina fjädrar i en inredningsbutik i helgen. Köpte men vågade inte sätta upp dom än. Det kanske jag kan då?

  Härliga bilder du bjuder på. Den med gräset i äggskalen var ju bara så charmig!

  Kram Carola

  Reply
 2. The Place To Be

  Ja men nu blev jag allt lite sugen! Ska nog börja påskpyssla i helgen!

  De där äggen med gräs gillade jag jättemycket! Kul idé!

  Kram Malin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>