Jag har fått äran att testa hårvårdsprodukter som blivit en succé i USA och som nu är på väg till Sverige. Märket heter OGX och är ett amerikanskt hårvårdsmärke som grundades 2007. Grundaren Todd C. Christopher( tredje generationens frisör) ville skapa ett varumärke som skulle vara milt och skonsamt för håret, dofta gott, vara bra för miljön samt kunna användas på alla typer av hår. Och det skulle självklart vara ett schampoo med en avancerad och högkvalitativ formula som höll vad den lovande och han lyckades!

Jag har testat Argan oil schampoo och balsam. Här utlovades silkeslent hår och det kan jag lova att det blev. Argainoljan hjälper även till att skydda mot värme-styling och UV-skador. Stort plus!

Förutom att jag verkligen gillade produkterna får de högt betyget av mig för att de faktiskt är SLS och parabenfria. Förpackningarna är även miljövänliga och tillverkade i nedbrytbart material. Och självklart inte testade på djur!

Argan oil

Produkterna kostar lite mer än vanligt schampoo men det är det verkligen värt tycker jag. De kommer inom kort att kunna köpas på Apoteket Hjärtat och stora webbshoppar.

En kommentar till “OGX - Argan oil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *