Det blir inte alltid som man hade tänkt sig. Jag hade faktiskt tagit med mig kameran till eventet i lördags men att fota utan minneskort är inte alltid så lätt att fotografera. Irriterande kan jag lova men jag fick låna lite fina bilder av fotograf Petra Kyllerman istället @kyllerphoto.

LOPPIevent Vårpepp 2015

LOPPIevent Vårpepp 2015

LOPPIevent Vårpepp 2015

LOPPIevent Vårpepp 2015

Som alltid när Loppi ordnar sina event så var det väldigt välordnat och trevligt. Det var ett fullspäckat program med sponsorer som bland annat Tallink Silja Line, Lloyds Apotek, Case-App, Ellos, Citroen, Femme Collection, Me &I, bokaktuella Lovisa ”Lofsan” Sandström och Sofie Sarenbrandt.

Med tanke på att jag hade mina små guldklimpar med mig så kunde jag inte fokusera helt men mina favoriter under dagen var:

  Kreativa Karin, otroligt inspirerande kvinna som gör så mycket fint! Ett hett tips är att spana in hennes blogg inför kommande födelsedagskalas eller pysseldagar. Inspirationen till max!

Femme Collection ,jag hade dagen till äran på mig min kära grå FME tröja som är en ny favorit.  Jag är riktigt sugen på att boka ett homeparty nu för att visa mina kära vänner och bekanta alla fina plagg.

Tallink Silja Line, Johanna berättade om Siljas ”skönhetslyft ombord” och hur mycket roliga aktiviteter det faktiskt finns ombord för barnen men mest av allt blev både jag och Alvin sugen på allt som fanns att uppleva i Helsingfors. Sea Word och Nordens största vattenpark- Serena Vattenpark. Läs om alla äventyr här.

och sist men inte minst:

Loppi Shoppingklubb, hur kan jag ha missat detta?! Jag som älskar att shoppa och fynda. Charlotta guidade oss och visade hur löjligt enkelt man kan ”tjäna pengar på att shoppa”. Här samlar man som medlem poäng på alla onlineköp som är anslutna( väldigt många!). Poängen växlar man sedan in mot valfritt presentkort. Just nu får man dessutom 50 kr i presentkort hos Lekmer vid första köpet.  

Tack bästa Loppi för en trevlig förmiddag!

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *