Furuvikspaken 2015

Nu har jag rensat bilderna från gårdagen. Igår slog ju nämligen Furuviksparken upp sina grindar för sommaren och jag hade fått en VIP inbjudan  till denna härliga premiär.

entre furuviksparken Skyltar furuviksparken

En otroligt charmig och genuin djurpark som passar perfekt för barnfamiljer. Här blandas mysiga promenadstråk i vacker miljö, tivoli och givetvis massor av spännande djur. När värmen dessutom slår till öppnas äventyrsbadet upp också, så ett tips är att ta med badkläder om ni planerar ett besök hit i sommar.

struts furuvik orangutanger furuvik djungelmemory furuvik båt furuviksparken

Vi hade tur med vädret måste jag säga. Lagom till att vi hade utforskat halva djurparken var det dags för lunch. Lunchen serverades inomhus och när vi klev ut ur tältet insåg vi måste ha missat en rejäl regnskur:) Som glutenfritt alternativ serverades Adam en tacotallrik. Succé. Servicen var på topp hela dagen och personalen gjorde verkligen sitt yttersta för att hjälpa till.

basketboll furuvik karusell furuvik kristin närbild furuvik

Tivolit var ett alldeles lagom litet tivoli som innehöll det mesta. Alltifrån åkattraktioner för både stora och små, chokladhjul och givetvis bollspel. Gissa om barnen blev stolta över sin pappa när han lyckades vinna en gigantisk basketboll!

kängru furuviksparken på språng furuvik Närbild alvin lemur furuvikchimpanser furuvik

Ett stort plus får denna mysiga park för miljön. Det fanns många små smultronställen där man kunde passa på att fika med medhavd picknik.

kärlek

Jag, och min familj, ger Furuviksparken våra varmaste rekommendationer! En park vi gärna återkommer till igen, då gärna när värmen är lite mer påtaglig så vi kan utnyttja äventyrbadet också. Tack Furuviksparken och Zap events för en mysig premiär.

3 thoughts on “Furuvikspaken 2015

  1. AngelicasVärld

    Men va mysigt det ser ut! Vi ska dit med alla barn på sommarlovet - ska bli så härligt!

    En härlig måndag önskar jag dig!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>