Det blev ju vinst igår. Kul! Grattis Måns! Lite smått bitter över att jag somnade och missade allt är jag allt. Hade ju varit skoj att se den spännande ( har jag fått höra nu i efterhand) omröstningen. Nåja jag får skylla mig själv som somnade.

Något jag inte är bitter över idag är iallfall vädret. Wow! En riktig försmak av sommaren med glassfika ute på altanen, trädgårdsfix, löprunda i gassande sol och givetvis grillat till middag. Ljuvligt!

Interiör evighetskalender

I hyllan här hemma har det äntligen flyttat in en evighetskalender. Har suktat efter den ett tag men när jag hade äran att vinna en presentkort hos Pysselgumman slog jag till. Vinstsumman var otroligt generös så det blev en stor beställning som jag är så nöjd med. Visar mer när allt är på sina rätta plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *