Kan inte direkt skryta med att jag har varit effektiv idag. Lite vettigt har jag hunnit med men inte så mycket som jag hade velat. Borde nog inte åkt iväg och tränat i morse med tanke på att jag fortfarande har ont i halsen( det kom som ett brev på posten efter vårruset i tisdags). Det var nog inte så smart att sitta och bli kall efter en joggingtur och sedan knata hem i hagelskurar. Men men. Nu har jag lärt mig en liten läxa, den hårda vägen.

Nu passar jag istället på att surfa runt lite på nätet.  Maken spanar nämligen in Zlatans fotbollsmatch. Tydligen en viktig match, vad trevligt det är när det händer en lördagskväll. NOT!

Jag behöver lite inspiration inför en resa som håller på att planeras för fullt. När jag och mina fantastiska mammor från mammagruppen var iväg på stan sist så bestämde vi oss för att göra något annorlunda. Idén väcktes efter en kanna( eller var det kanske två?) Sangria. Vi ska dra iväg på en weekend nästa år. Till Barcelona. Tänk er själva, ett stort gäng av fantastiska mammor som får njuta av varandras sällskap, samtala om högt och lågt (utan att bli avbrutna av små barn), shopping, bad, sol och mängder av god mat och dryck. Kan inte bli annat än en succé!  Här hittade jag faktiskt en bra sajt när man ska planera en weekend i Barcelona.

Barcelona

Men nu vill jag såklart gärna ha mer tips. Vad får vi inte missa? Några resturanger som serverar de bästa tapasrätterna? Platser som måste upplevas? Butiker som måste besökas? Och sist men inte minst. Hur och var ska man bo? Vi är lite inne på att hyra en lägenhet. Det låter ju riktigt trevligt med tanke på att vi är så många.

Så snälla, kommentera gärna eller maila tips!

Detta är ett sponsrat inlägg.

3 kommentarer till “Tjejresa till Barcelona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *