Triss i S idag. Söndag, slappardag och sol i mängder. Ganska skönt att ta det lugnt ändå med tanke på att det har varit full fart både i fredags och lördags. Tyvärr blev det dock inget midnattslopp för mig igår. Jag skadade tån för ett par veckor sedan( troligtvis bruten) och lider av det ännu. Försökte mig på att springa lite ändå i veckan men det gick verkligen inte. Gjorde så sjukt ont! Så jag fick stå över i år. Riktigt surt men hade inte så mycket val.

Måste passa på att tipsa om en kokbok som jag bläddrade runt i nyligen. Lugn mage med god mat av leg. dietist Sofia Antonsson ( lava förlag). Lider inte av IBS ,som tur är, men tyckte att boken var riktigt bra ändå. Perfekt med många glutenfria alternativ också.

Lugn mage med god mat Lugn mage med god mat Lugn mage med god mat

Fanns mängder av goda recept, som ex. Teriyakilax med sesamfrön. Mums!

3 kommentarer till “Lugn mage med god mat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *