100% frukt

Förra veckan levererades ett smaskigt bud som uppskattades av såväl liten som stor. En fullproppad låda med äpplen, glas och sugrör i alla olika sorters färger och former. Och sist men verkligen inte minst, God morgon Apple, med den nya familjevänliga förpackningen på 1,75 L!

Det bästa av allt med denna goda juice är ju faktiskt att den bara består av 100% pressad frukt- alltså inget tillsatt socker!

 

Killarna hade verkligen hur skoj som helst sen med sugrören. Favoriten blev helt klart glasögonen.

Nu sitter jag i skrivande stund och funderar på vad jag ska göra med alla äpplen. Lite mos kanske? Eller frysa in? Såg tips om att man kunde göra äppelchips. Lät ju riktigt spännande och gott. Någon som testat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *