Sparadiset Östermalm 

Tänk att det snart redan har gått en vecka sedan jag besökte Sparadiset på Östermalm. Mitt nya favoritställe när det kommer till spa i Stockholm. Så mysig lokal och för att inte tala om personalen, så go och framförallt duktiga! Och det bästa av allt, så otroligt prisvärt!

 Diana och Lina hade verkligen ordnat #höstenslyxigasteevent och under tre timmar hann vi med bubbelbad, mingel, modevisning med Milook, snittar från Rent a chef, massage och champagne.

En perfekt tjejkväll med andra ord.

 

Med tanke på att den mysiga ( och tillika mörka) belysningen hos Sparadiset blev det inte så många bilder tagna alls under kvällen. Inte för min del i alla fall. Trist med tanke på att jag verkligen skulle vilja förmedla hur mysig och fint det var men ni får helt enkelt åka dit själva ( eller kika in hos både Diana och Lina som har några fler bilder från kvällen)

Och givetvis fick vi med oss en finfin goodiebag som innehöll underkläder & Sport BH från Pierre Robert, nagellack samt anti-agekit från Yves Rocher, Olivia Suger Scrub, doftpinnar eller doftljus från K.Lundqvist, Voya Produkter, Sano Tint hårfärg, schampo, halsband från Klingel och presentkort ifrån Valio.

Stort tack Diana och Lina för ett riktigt lyckat event!

4 reaktion på “Sparadiset Östermalm 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *