Det går verkligen att klicka hem allt nuförtiden; kläder,skor, mat och till och med läkemedel. Så himla skönt och smidigt! Jag älskar att kunna sitta och klicka hem allt mellan himmel och jord direkt från soffan. Speciellt nu när jag dessutom jobbar på ”hemmaplan” och sällan kommer förbi några butiker.

Nu i dessa förkylningstider så har det går åt en hel del nässpray, halstabletter, värktabletter och näsdukar här hemma så nu har jag precis klickat hem lite nytt. Så förrådet är påfyllt när det är dags för nästa stackare att drabbas av en förkylning.

Hade faktiskt aldrig hört talas om Apotek365 innan men här fanns ju allt och lite till.

Passade även på att klicka hem en Aloe Vera Bodylotion från Urtekram. Andreas ( och barnen också för den delen) är ju så otroligt torra hela tiden och jag har hört mycket gott om denna så vi testar. Aloe Vera brukar ju alltid vara bra.

Men nu är det dags att stänga ner datorn och börja ta tag i middagen. Usch vad fort denna helg har gått!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *