Tavlor är något som kan lyfta upp ett helt rum. Bara genom att byta ut några tavlor kan man genast få ett helt nytt rum. Och när jag menar tavlor så tänker inte jag på någon målad canvastavla utan jag är mer förtjust i snygga affischer i ramar.

Själv är jag på jakt efter lite nya tavlor till både kök och sovrum.

Och med tanke på att det är lite roligt med förändring tycker jag att det är viktigt att tavlorna har ett rimligt pris. Jag blev därför glad när jag såg att IKEA ska förvandlas till världens största konsthall med en tillfällig kollektion av prisvärda affischer. I april presenteras nämligen IKEA ART EVENT 2016 – en tillfällig kollektion som består av 11 affischer från 11 samtida konstnärer från hela världen.

Men nu får det bli lite fikapaus här hemma innan det är dags att börja ta tag i denna eftermiddag. Alvin är äntligen piggare så jag lovade att vi skulle hitta på något skoj idag. Funderar på att plocka fram påskpysslet och börja pynta lite inför påsken.

Detta är ett sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *