Vilken tisdag vi fick?!? Hörde på radion att det dessutom var rekordvärme i södra Sverige, varmast i Europa. Det är inte fy skam. Tyvärr verkar inte värmen vara här för att stanna, såg ut som att det kommer in en kallfront till helgen men det gör faktiskt inte så värst mycket måste jag erkänna. Vi ska ju nämligen åka söder ut snart, närmare bestämt till Spanien. Weeii! Nedräkning pågår…

Men men.

Nu när det varit så varmt som idag försöker jag få killarna att dricka så mycket som möjligt. Passande nog hade jag fått en riktigt fin gåva från www.prylster.com. En vattenflaska med frukthållare. Gissa om det var poppis att dricka jordgubbsvattnet? Barnen hällde i sig en flaska var. 

Jag älskar att testa alla nya roliga prylar som man ser på nätet. Hittade ännu fler saker som står på vill-ha-listan nu. Okej, vissa roliga prylar var kanske lite onödiga men många verkar hur bra som helst.

( Inlägget publiceras i samarbete med Prylster)

En kommentar till “Rekordvärme och roliga prylar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *