Alltså wow! Vilket underbart väder vi fick denna midsommarhelg. Visst började det traditionsenligt  med lite regn men sen blev det ju bara bättre och bättre. Vi fegade dock ur och åt inomhus…

Men det blev en mysig midsommar hemma hos mina föräldrar med kubb, massor av godsaker att äta, midsommarkrans mm ändå.

Och givetvis en jordgubbstårta

När jag inte hade midsommarkransen på( får rysningar när jag tänker på hur många kryp som hamnade i mitt hår sen) fick jag låna Adams fina hatt för en stund. Det är rätt skönt med hatt måste jag säga…

Och idag, på självaste midsommardagen fick vi en riktig värmebölja här i Stockholm. 30 grader varmt och strålande sol. Så idag blev det faktiskt strandhäng och ett svalande dopp i en närliggande insjö.

En kommentar till “Midsommar 2016

  1. Woooo underbar Midsommar & vilka härliga Foton ❤️ …
    /Kram fina du & ha en fortsatt glad Midsommarhelg & ett gott Sommarliv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *