Mycket på gång!

Fredag!

Snöblandat regn med en kraftig blåst var vädret vi hade när kämpade oss iväg till förskolan imorse. När vi väl fått på alla ytterplagg och kom ut började Adam gråta. Han tyckte, precis som jag, att det inte var ett dugg skönt ute.
Alvin däremot blev överlycklig:
-Nu är det snart vinter!
-Årets kallaste dag är här, tjoho!

Väl på plats på förskolan fick vi se att de hade beslutat att starta dagen inomhus. Trots att det kändes halvkul med tanke på att vi kämpat så med kläderna så kändes det ändå kanske skönt. Mänskligt. Det är faktiskt inte jättekul att vara ute när det är såpass dåligt väder. Det skulle inte jag heller velat.

20131018-083751.jpg

Pojkarna hade fotografering igår på förskolan och det är klart att de skulle matcha med lite nya kläder då. Allt ovan från HM. Pedagogerna sa att det hade gått jättebra så nu återstår några veckors väntan på resultatet:)

Jag måste erkänna att jag känner mig lite sliten idag, men vad gör det?! Det är ju fredag. Denna vecka och även nästa är full av roliga planer. Igår var det ex Me&I party hos min kära svärmor. En lite annan ålder på gästerna är vanligt men det funkade alldeles utmärkt ändå. Blev ju en och annan julklapp till barnbarnen.

Nu blir det en sista veckans arbetsdag och sen är det dags för en AW med världens bästa mammagäng. Jippi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>