Boostad

Vilken härlig kväll det var igår på Mammaboostshowen. Vi höll till på anrika Cirkus ute på Djurgården och stämningen var på topp. 1 200 glada kvinnor ( och två män) hade samlats för att bli boostade. Stunddtals blev showen lite seg men överlag så var både jag och mina vänner väldigt nöjda. Det är ju alltid roligt att byta ut vardagsrutinerna och göra något annorlunda, speciellt om det ingår trevligt sällskap av underbara vänner!

20131022-073511.jpg

Det bjöds på skumpa och choklad i pausen.

Hanna Hedlund sjöng och showade med delar ur sin show “Är man en milf nu… eller?”. Hanna avslutade showen med en fantastiskt fin sång och tårarna rann på mååånga av kvinnorna i publiken. Det snyftades ordentligt i bänkraderna omkring oss:)

Martina Haag berättade som sin resa och anledningen till att hon började springa. Budskapet gick hem och det är viktigt att göra det lilla till det stora. Det spelar ingen roll om man “bara” springer 5km, man springer ju faktiskt. Bara en sådan sak!

Mikael Södermalm avslutade med att boosta oss till att höja vår lägstanivå och ett mer positivt förhållningssätt till oss själva och andra.Stundtals kändes det lite amerikansk genom att sitta och krama grannarna men mycket skratt blev det :)

6 thoughts on “Boostad

 1. Camilla

  Du verkar ha haft en härlig kväll, vad skoj! Man behöver lite sånt där ibland :)

  Tack för tips om ÖF, hade inte en tanke på det även om vi kört på deras fotografering förut. Ska kolla upp det såvida vi inte har en frisk pojke här till på fredag :)

  Reply
 2. Helena

  Vad kul att komma ut på ett trevligt föredrag! Härligt att både humor och allvar kan samsas för att förgylla vardagen Må gott!

  Reply
 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Lät onekligen som en toppen kväll! Å tack för shoppingtipset i senaste inlägget, är sugen på nya skor…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>