Glutenfritt bröd

Återigen en härlig söndag som nu lider mot sitt slut!

En söndag som varit väldigt mysigt. Hela familjen har hängt hemma hos mina föräldrar där jag även hade en Me&I träff på eftermiddagen. Mamma hade bjudit många grannar/ vänner till familjen så det var extra kul att ha just denna träff.

131019 054

Här är bröden som vi bakade i lördags. Glutenfria källafranskor från boken Nytt bröd. Frallorna fick tummen upp av både Adam och oss övriga i familjen. Det är helt klart annorlunda att baka med glutenfria produkter men resultatet blev kanon! Så roligt!

2 thoughts on “Glutenfritt bröd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>