Förberedelser

Gårdagen bestod av en hel del förberedelser. Jag hann tyvärr inte med allt jag vill men det viktigaste. Jag hann i alla fall förbereda både lunchen och middagen till dagens pyssel.

131108 024

Det blir crepes med svampfyllning till lunch och kycklingpaj med mozzarella till middag.

Jag hade gärna tagit ett glas vin och slappat i soffan istället med eftersom jag var ensam hemma med pojkarna vågar jag inte det. Jag har så svårt för det. Vågar inte dricka alkohol om jag är ensam hemma, tänk om det händer något?! Vill ha allt focus då eftersom jag inte har någon annan jag kan förlita mig på. Är det fler än jag som känner samma sak eller är jag bara töntig?!

Nu är mamma och svärmor på G så nu ska jag fixa det sista:)

4 thoughts on “Förberedelser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>