Fars dag!

131110 058

Grattis alla pappor på Fars dag! Även fast att jag egentligen inte tycker om dessa kommersiella jippon så kan jag inte låta bli att ryckas med lite. Jag och barnen pysslade lite i veckan och gjorde iordning Andreas små symboliska presenter. Denna tavla var en av presenterna och uppskattades väldigt mycket. Jag är så otroligt stolt och glad över att just Andreas är barnens pappa. Det finns ingen bättre. Han är omtänksam, rolig, rättvis, barnslig och kärleksfull. Det är underbart att se barnen och Andreas tillsammans, den ömsesidiga kärleken syns verkligen!

Jag är även tacksam för att jag själv har den bästa pappan. Det går inte beskriva med ord hur mycket min kära far betyder för mig. Han ställer alltid upp, oavsett. Han är även är en av de mest positiva människor jag mött och det betyder väldigt mycket. Min förebild här i livet.

Idag tänker jag även på alla de som inte har sin pappa vid sin sida länge, stora  kramar till alla er!

<3

One thought on “Fars dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>