Glossybox

Lill-Lördag och halva veckan har snart passerat! Varför går tiden så otroligt fort?! Jag ser dock framemot helgen väldigt mycket, roliga och efterlängtade planer tillsammans med en mycket kär vän väntar!

Nu har det börjat sina i badrumskåpet på skönhetsprodukter så Jag kunde inte motstå erbjudandet tidigare om att börja prenumerera på Glossyboxen igen. Tycker verkligen att det är lyxigt och roligt att få detta fina paket varje månad. Iallafall ett tag, tills dess att det är fullt av produkter och kartoner i skåpen igen:)

131203 081

Innehållet denna månad var:
Botanics- Ionic Clay Mask

EMITE MAKE UP-Eyeshadow DAMS

Oriflame-Wonder Lash Mascara

Batiste- XXL Volume Dry Shampoo

      NAOBAY-Oxygenating Cream Moisturizing

           En bra blanding där jag kommer använda allt. Ser framemot nästa box, den brukar vara extra fin med tanke på att dne brukar komma strax innan nyår:)

Vill du också prova? Läs mer här. Jag tycker absolut att boxen är väl värda sina 139kr. Iallafall någon månad eller så

2 thoughts on “Glossybox

 1. På Selmas gata

  Jag har varit med nästan sedan det började och det har gått ganska upp och ned tycker jag. Har gett bort ganska många pro/dukter och saknar andra. Som Mascara, det har jag nog aldrig fått någon vad jag minns, men det skulle jag tacksamt ta emot. Sedan är det ju ingen stor summa om man räknar in frakt och allt så man kan väl inte vänta sig för mycket. Tycker att det är lite konstigt att inte fler tagit efter konceptet för uppenbarligen så är det ju eftertraktat!

  Kram/Tanja

  Reply
 2. petra

  Har varit lite sugen på boxen ett tag nu och min tonårsdotter frågade häromdagen om vi inte kunde premmunera på den:) kanske det blir så efter jul.kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>