Ofrivilligt blogguppehåll. Tiden och orken har inte funnits alls. Förutom allt annat som händer just nu med bl.a. nytt jobb på G så löser sjukdomarna av varandra här hemma. Alla i familjen har drabbats på ett eller annat sätt. Sist ut är min älskade 5-åring som åkt på de j*kla vattkopporna.

 I lördags var det ju nämligen en stor dag och mycket efterlängtad dag. Min lilla ”bebis” fyllde äntligen 5 år. Kalaset med familjen blev inte riktigt som planerat eftersom att Andreas blev sjuk kvällen innan men  alla vågade komma trots allt och kunde vara med och fira vår 5-åring. Andreas skulle även han bli firad han med men han spenderade dagen uppe i sängen.

Meny för dagen: Fika med flaggtårta och kakor.

Middag: Hemmagjorda hamburgare med smaskiga tillbehör.

Stressigt att hinna med allt med det blev riktigt kyckat ändå med tanke på att jag fick så mycket hjälp från alla runtomkring.

page

Det viktiga var ändå att Alvin blev nöjd och det blev han verkligen. Han fick MASSOR av fina presenter. Temat var klockrent, alla presenter var sportrelaterade. Allt från basketkorg till Zlatan påslakan.

Tack kära familj för att ni kom och fira vår fina 5- åring!

2 kommentarer till “Älskade lilla son

  1. Tack själv för du orkade fixa allt så bra för världens bästa Alvin. Är glad att jag kunnat följa Alvin på nära håll under hans första 5 år. Minns perioden när vi låg på bilmattan och lekte med alla bussar. Nu är det ”farmor ska vi spela match” som gäller :-)

    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *