Lyx

Vilken härlig lördag jag hade igår. Lyx på hög nivå. Började dagen med brunch och bubbel på Bockholmen. Fantastiskt vacker miljö, god mat och roligt sällskap. Är inte alls någon van brunchätare men varje gång jag äter det säger jag samma sak: Varför gör man inte detta oftare? Så gott!

Otroligt lyxigt också att få smita iväg några timmar tillsammans med maken. Att få gå och strosa i stan och njuta av varandras sällskap i lugn och ro betyder så mycket. Att vädret dessutom var på topp var pricken över i:et på denna härliga dag.

20140413-104510.jpg

Kvällen avslutades med vin och drinkar tillsammans med ett annat härligt gäng. Släckte inte lampan förens 02:00 så jag är aningens trött idag…

2 thoughts on “Lyx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>