Zelected by House

Lördag, sol, finbesök, lek, bus, fika och shopping av underbara produkter från inredningsföretaget Zelected by House. Så har vår lördag sett ut.

Min kära vän Kim har börjat som säljare för Zelected by House och ingen är gladare för det än än jag. På en timme hade hon förvandlat hela vårt hem till rena inredningskatalogen. Så otroligt mycket snyggt, precis i min smak. Skulle kunna köpa det mesta från kollektionen men jag fick behärska mig och plocka ut mina favoriter av det som fanns kvar. Det börjar nämligen bli slutsålt nu men några kommer tillbaka till nästa säsong. Jag har redan bokat in en träff då med, längtar!

Vill du också vara värdinna eller köpa något av alla dessa snygga saker?

Maila Kim på [email protected]

140524 001

140524 006

140524 011

140524 017

Jag passade självklart på att baka lite till mina gäster och det blev den svalkande frusna cheesecaken som jag tycker är så god! Tyvärr smälte den väldigt fort i värmen så det blev mest som kräm men god var den:)

140524 028

3 st ägg

2 dl socker

2 1/2 dl grädde

1 pkt Philadelphia ost

1 msk vaniljsocker

1 krm salt

8 digestivekex

( ev 1 citron, valfri frukt/sylt)

Dela upp ägggulorna och vitorna i två olika skålar. Vispa sedan äggulorna tillsammans med sockret poröst. Äggvitorna i den andra bunken ska sedan vispas hårt. Vispa grädden hårt och blanda med Philadelphiaosten, vaniljsockret och saltet. Blanda samman allt till en jämn smet. Cheesecaken kan serveras som den är eller med olika smaksättningar.

Smaksättning alt. 1: Riv ner citronskal och pressa lite citronsaft i smeten

Smalsättning alt. 2. Ringla lite sylt i smeten

Smaksättning 3. Häll ner färska bär i smeten.

Krossa digestivekexen. Sen brukar jag variera mig med att kexen över eller under. Ibland tycker jag att det är lite fint att ha kexen på toppen men det är lite smidigare att kanske ha de i botten. Häll ner smeten i en form med avtagbara kanter, på eller över de krossade digestivekexen. Ställ sedan in cheesecaken i frysen i ca 5 timmar. Låt stå framme en stund innan servering så att den inte är stenhård men inte alltför länge så att den inte smälter:) Toppa gärna med lite frukt.

 

 

 

2 reaktion på “Zelected by House

  1. Pingback: Nespresso är beställd |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *