Nu är det klippt!

Vårruset i tisdag gick bättre än förväntat. Jag är riktigt nöjd. Det blev t.o.m personligt rekord för min del. Jag sprang på 30:12 och med tanke på att jag gick första biten eftersom det var så sjukt mycket folk så är det den bästa tiden jag gjort.  Det trodde jag aldrig med tanke på den obefintliga träningen under våren. Jag körde på mottot: Vill=kan och det hjälpte mig verkligen.

Igår blev det en spontanare till frisören. Jag hade sagt att jag skulle klippa topparna men under schamponeringen fick jag ett infall att klippa mig kort igen. Frisören blev väldigt osäker och frågade mig flera gånger: Är du verkligen säker på det??

Jag har ju haft kort tidigare och vet att jag trivdes i det så jag körde på och efteråt blev frisören positivt överraskad, hon erkände att hon var tveksam innan men både hon och jag blev väldigt nöjda med resultatet.

140529 101

Skönt med sommarkort!

En reaktion på “Nu är det klippt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *