Liten börjar bli stor

Första snön är här. Barnens små glädjeskutt på morgonen när de såg den vita marken är alltid lika härlig. Tyvärr blev lyckan inte så långvarig eftersom de också insåg att snön smälte bort lika fort som den kom. Men det gick att krama ihop en liten snöboll. Lycka för de små!

Apropå små, vår minsta lilla buse börjar bli stor nu. Förutom att han är otroligt duktig och kämpar på för att bli blöjfri så tog han beslutet igår att sova utan både snutte och napp. Något som har varit ett måste, slaviskt! Det är så häftigt när barn väl bestämmer sig. Det är oftast då som de är redo. Adam fick sova i sin nya skelettpyjamas igår och innan han hoppade i sängen kastade han både napp och snutte.

- Skelett använder ju inte napp och snutte, sa att han bestämt.

untitled

Visst det tog lite längre tid att somna men han gjorde det. Utan tårar och frågor. Under natten vaknade han till ett par gånger och frågade efter nappen men fick Lollo&Bernie istället och då gick det galant.

Vår lilla kille börjar bli stor. Nu återstår det att se om detta var en engångsföreteelse eller om han faktiskt har bestämt sig på riktigt.

En reaktion på “Liten börjar bli stor

  1. Camilla

    Så duktig! Är roligt när de själva bestämmer sig, brukar gå så mycket lättare då än när vi vuxna bestämmer att ‘nu är det dags!’! :)

    Åhå, nu blir jag nyfiken på om du listade ut min farsdagspresent! Du får berätta på söndag om du hade rätt eller inte 😀 Ska även ge bort en sån här i 50-årspresent, tror det kommer bli uppskattat 😀

    Blir kladdkaka här hos oss med. Var inne på after eight först, men kör på hallon istället :) Annars verkar den stora trenden idag vara saffranskladdkaka av vad jag kan se på fb och instagram?!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *