Ditt kompetenta barn

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Fick feber och extremt ont i hela kroppen igår eftermiddag och dagens status är den samma. Jag hatar att vara sjuk. Känner mig så ynklig. Orkar ingenting. I skrivande stund. tack vare Ipren orkar jag iallafall surfa runt lite på paddan. Jag har även laddad upp med tidningar och en bra bok. Hoppas att jag orkar läsa lite.

140927 012

Barnens förskola har denna som som ett verktyg i vardagen och jag tyckte att den lät så intressant så jag köpte mig ett ex jag med. Att få upp ögonen och tänka på hur man agerar eller pratar med barnen är alltid fascinerande. Alla sätt som vi som föräldrar kan stärka våra barns självkänsla är otroligt viktigt att ta vara på!

 

2 reaktion på “Ditt kompetenta barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *