Plastgran eller ej

Nu sover mina små troll efter en minst sagt konfliktfylld kväll. Adam är inne i en väldigt trotsig period just nu gällande maten. Han vägrar att äta om det inte är korv och trots att jag vet att det är en period så blir jag tokig. Det är en svår balansgång. Jag går inte med på att han bara ska få äta det han vill men jag vill ju samtidigt inte att han ska somna hungrig. Efter många utbrott och tårar ikväll kom han på sig själv strax innan läggning:

- Mamma. Jag är hungrig och vill äta maten. Jag tycker om kyckling.

När han väl åt berömde han maten om och om igen. Livet som 3 åring är inte alltid så lätt som man tror. Mycket känslor i en liten kropp.

Det värmer gott i mammahjärtat att han somnade nöjd och glad tillslut.

Nu till något helt annat. Sitter och surfar runt bland julklappar ovh andra tillbehör till julen. Den stora frågan som diskuteras här hemma är just julgranen. Plastgran eller ej? Det lutar faktiskt åt en i plast även fast att jag först var en motståndare. Plastgranarna nuförtiden är ju faktiskt riktigt fina. Som den här från Hemtex.

173415001_large 173415002_large 173415003_large

Dekorativ gran som inte barrar och som håller år efter år. Tät och stilig julgran som är enkel att sätta ihop och kan monteras under 5 minuter. Kommer i tre delar med fot. Höjd 210 cm, diameter 130 cm. Ljusslinga med 80 LED-lampor ingår, 800 cm lång. Finns enbart att köpa i webbshopen och levereras separat.

6 reaktion på “Plastgran eller ej

 1. Mammsen

  Jag är oxå sugen på en plastgran men det för att det blir billigare i längden och för att jag är allergiker, men jag blir nerröstad av familjen. Vi brukar hugga själv, dricka varm choklad o glögg ute vid värmande brasa. Mysigt. Sen gäller det att inte glömma granen de första dagarna med vatten, för då barrar den. Lycka till med val av gran.

  Svara
 2. Charlotte

  Alltid haft plast sen jag flyttade hemifrån men på senare år (2 typ) har det blivit kungsgran. Det är en helt annan känsla med en riktig :) Så jag röstar för riktig! Ha en fin kväll!

  Svara
 3. petra

  Här kör vi på plastgran orkar inte med alla barr som man hittar ända fram till påsk:)
  Ja dessa små liv de kan verkligen reta gallfeber på en,hade en dust med min mellandotter igår får så dåligt samvete men man måste ju sätta gränser för deras bästa,stor kram

  Svara
 4. Fröken.A

  Har alltid sagt riktig tvärsäkert… Gärna Kungsgran som barrar mindre. Men de senaste åren sedan jag blev själv och åker bort på julen gjorde jag nåt helt annat och köpte mig en vit i plast ! 😉

  Svara
 5. Fru Vardag

  Hej Kristin! Tack för din kommentar på min blogg:). Ja du, det är inte lätt med tre åringar, har en hemma själv. Han har bestämda åsikter gällande allt;). Under hela min uppväxt har det varit plastgran, så jag har alltid längtat efter en riktig. Nu med egen familj blir det rätt naturligt med en riktig då mannen äger skog. Jag tycker man ska ha det man själv tycker mest om. Gå på känslan. Kram Gabriela

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *