Drömmen om en familjevåning

Vi trivs verkligen bra här där vi bor nu och klassas nog in i kategorin ”husmänniskor” MEN om vi skulle byta mot en lägenhet i innerstan skulle jag vilja bo i något liknande bilderna nedan. Vackert som bara den och det är inte så konstigt med tanke vem som bor där.

Självaste Lotta Agaton, en otroligt duktig inrednings stylist.

Lotta Agaton aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80OTAwMzMvaGlnaHJlcy8yODE3MTQxLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA== lotta_agaton_koksbord_54b7ebf7ddf2b33cb21b753elotta_agatons_hem_54b7eadf2a6b227f2762c35dlotta_agatons_kok_koksinspiration_54b7eb482a6b227f338ef617Lotta Agaton

  Alla bilder är lånade av AlexanderWhite och där går det givetvis att läsa mer om objektet och se ännu fler inspirerande bilder.

En reaktion på “Drömmen om en familjevåning

  1. Camilla

    Ser jättefint ut! Fast det kommer aldrig se ut så hos mig. Vi har tidningar och annat på köksbordet (tex min laptop), barnen har sina leksaker all over…haha!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *