Jag vet att jag har sagt det förr men det är värt att upprepa: Jag älskar vår lilla gata som vi bor på. Ett säkert vårtecken här på gatan är att alla grannarna ”kryper ut ur sina bon”. Vintertid ser man knappt någon, alla försvinner in i sina hus och tänder ljus ( nåja nästan alla och detta inkluderar även oss) men från april-nov är det oftast alltid någon ute. Barnen springer mellan huset och spelar fotboll,cyklar, leker kull mm. Stora som små. Alla får vara med, så otroligt härligt att se!

Något som tyvärr också kännetecknar denna årstid är alla skrubbsår och insektsbett. Jag blev därför glad när jag såg att det finns en kräm som reglerar fukthalten i såret samtidigt som den förhindrar bakteriell tillväxt. Detta hjälper läkningsprocessen och bidrar till att återställa huden samt normalisera den mikrobiella miljön.

Låter ju riktigt bra, lika bra att bunkra upp med ZALVE® så att vi har det hemma sen när olyckan väl är framme.


Detta är ett sponsrat inlägg

2 kommentarer till “Sponsrad Video: ZALVE® - Sårläkande nyhet

  1. Ja skrubbsår hör våren till! Jag har också tips på en bra salva här och det är propliskräm som jag säljer via Forever living. Den innehåller propolis, naturens antibiotika. Har testat på munsår och det läker fantastiskt snabbt. Svarade dig hos mig förresten. Kram Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *