Igår eftermiddag hoppade jag ur söndagens myspyskläder och körde ut på Djurgården. Där väntade en av mina allra bästa vänner, en middag och föreställningen Meningen med livet-av Alex och Sigge. 

Middagen var kanske ingen fullträff men sällskapet övervägde allt det dåliga. Att få sitta ner i lugn och ro och umgås med min fina vän är bland det bästa jag vet. 

Föreställningen överträffade helt klart mina förväntningar. Jag har ju lyssnat på Alex och Sigges podcast länge och i ärlighetens namn tycker jag inte att de är så roliga. Mer intressanta och bra men föreställningen var verkligen rolig

Med andra ord en väldigt bra föreställning som jag verkligen kan rekommendera men tyvärr är sista chansen att se den på onsdag, så skynda.

meningen med livet

Nu är det en ny vecka och åter till vardagens bestyr. Måndagar har faktiskt börjat bli en av veckans favoritkvällar. Dels pga tv-serien Jordskott( väldigt märklig men jag kan inte sluta titta) och innan dess är bästa spinningpasset med intervaller. 

2 kommentarer till “Meningen med livet

  1. Gokväll!

    Så härligt att tanka lite energi tillsammans med en fin vän!
    Jordskott kollar jag inte på däremot är jag helt fast i Arne Dahl serien som går på söndagar.
    Imorgon ska jag göra den där kanelbullekladdkakan, låter hur gott som helst!

    Kram Sofi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *