Idag är det verkligen en riktigt slapparsöndag. Regnet fullkomligt vräker ner utanför fönsterna.

Non-stop!

Så tillsammans med mina små skatter har vi idag varvat soffhäng med diverse lekar. Allt för att försöka undvika att de hamnar i luven på varandra. Snacka om att min tålamod har prövats vid flertalet tillfällen de senaste dagarna. Maken som har varit iväg på tjänsteresa sedan i torsdags är verkligen efterlängtad:)

Nåja.

Vet ni förresetn om att det inte bara är årets (troligtvis) regnigaste dag utan även svampens dag?

Det har vi såklart firat här hemma. Eller jag i alla fall. Medans killarna mumsade korv till lunch goffade jag i mig en kantarelltoast. Så sjukt gott!

Kantarelltoast Kantarelltoast Kantarelltoast

Och det är faktiskt inte det enda som har tillagats heller denna dag. Ugnen har verkligen gott varm. Först en underbar äppelkaka ( recept kommer) till fikat och nu står ett långkok i ugnen och väntar på att bli klar.

Det doftar ljuvligt!

5 kommentarer till “Svampens dag

  1. Å kantareller är ju såå himla gott!! Vi plockade lite för någon månad sen, men nu har det regnat för lite så nu finns inga… får vänta in nya… kram

  2. Himlans, detta missade vi! Men vi var visserligen helt slut igår, så det hade nog inte blivit något av svampens dag ändå. Får göra något spännande i veckan istället, älskar champinjoner framför allt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *