Underbar ullponcho

Gissar att jag inte är ensam om detta men jag kan inte sitta/ligga i soffan utan filt på mig. Det spelar ingen roll om det är vinter eller sommar. Den måste vara där, dels för att den värmer men även för att det så mysigt.

Men nu på vintern behöver jag även något över axlarna när jag inte sitter i soffan. Så min nya ullponcho från Kosta Linnewäfveri som jag hittade hos Sovtex. Den kommer helt klart användas flitigt nu när det börjar bli kallt.

 

Så mysig! Trots att det är 100% ull är den riktigt mjuk och skön. Och sticks verkligen inte. Jag som brukar vara lite känslig mot ull annars.

Det är ju inte så lätt att ta bilder i detta mörker så ni får stå ut med dåliga mobilbilder.

2 reaktion på “Underbar ullponcho

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *