Tävling i samarbete med Ellos: Vinn en skepparkavaj

Nu är det dags att köra igång årets första bloggtävling.

Denna gång har ni chans att vinna DENNA stilsäkra och klassiska skepparkavaj från Ellos till ett värde av 799kr. 

Enligt mig är just skepparkavajen ett av vårens ”måsteplagg”!

Reglerna är enkla, svara på frågan:

– Vilket plagg tycker du är vårens ”måsteplagg”?

Motivera även varför just DU ska bli den lyckliga vinnaren.

Jag blir givetvis tacksam och glad om ni delar denna tävling ( tagga mig @onlyfemale.se så jag kan se det)men det är inget krav.

Tävlingen avslutas onsdagen 10/2 kl 23.59, och vinnaren meddelas här på bloggen dagen efter.

Lycka till!

28 reaktion på “Tävling i samarbete med Ellos: Vinn en skepparkavaj

 1. Malin Svensk Björck

  Jag tycker ponchon är vårens måste plagg. Så smidigt när vädret börjar bli varmare, men ändå är lite kyligt.
  Vill gärna vinna denna snygga skepparkavaj då jag inte har nån vår jacka.
  Har äntligen lyckats gå ner 21 kg i vikt det senaste halvåret. Trots underfunktion i sköldkörteln, hjärtproblem och en obotlig bindvävssjukdom som gör att jag knappt kan vara aktiv utan går med kryckor eller åker rullstol.
  Vill gärna möta våren snygg och glad. Glad är jag redan, fattas bara det snygga 😉
  Ha en härlig vecka!
  MVH
  Malin Svensk Björck

  Svara
 2. Helene Martinsson

  Ett måste är tubsjalen i alla färger! Hoppas på riktig tur nu när jag är på gång ut i livet igen efter ett års sjukskrivning! Helene // gollobracing

  Svara
 3. Frida

  Vårens måsten är slitna tajta ankel jeans med ett simpelt Basic linne. Lovley !

  Motivering! Alltid lika svårt men men 20/2 fyller jag 30 år. Vilket är stort :) jag håller även på med min viktresa. Är 5 kg från mitt delmål och 8 kg till mål. Och hur HÄRLIGT hade det inte varit att skänka dom som är förstora och ägt en i min storlek ?

  Hoppas på tur :)

  Svara
 4. Lovisa

  Vårens ”måste plagg” är enligt mig antingen en trenchcoat eller en skepparkavaj som på bilden här ovan. Tillsammans med ett par ljusa jeans, skor och pastellfärgade accessoarer så blir outfiten perfekt! :) Jag som är ”fattig student” vill vinna denna fina kavaj för att få testa något nytt som jag även tror kommer bli populärt i vår-tider, å andra sidan vore det kul att få vinna denna kavaj till min mamma i morsdag-present <3 Tack på förhand.

  Svara
 5. Jessica Sundberg

  Pennkjolen är verkligen vårens måste-plagg! Stilrent, snyggt och kvinnligt.
  Just mer kvinnlig i min klädsel är nåt jag behöver satsa på (att gå i träningskläder som jag gör för det mesta är inte särskilt kvinnligt :-) ). Att byta ut träningsoveralljackan mot en skepparkavaj skulle vara ett riktigt lyft!

  Svara
 6. Marie L Olsson

  Tighta jeans som går till vristerna är helt klart ett måste!

  Ensamstående och sjukskriven mamma som vänder på varenda krona för att få det att gå runt..
  Sonens behov kommer givetvis först, så därför har jag sällan råd att unna mig nya kläder.
  Efter att äntligen ha gått ner ca 45 kilo i vikt vore det rena drömmen att få bära denna snygga kavaj!

  Svara
 7. Annica

  Kofta är alltid ett måsteplagg här hemma iaf. Mysig och varm, perfekt när det blir kallare på kvällarna än på dagen.

  Jag vill vinna denna fina kavaj för jag älskar kavajer. har några st men inte som denna.

  Svara
 8. Titti skarp

  en tunn sweather med dragkedja är andvändbar nu i vår så det är mitt måsteplagg
  funkar i alla väder
  gärna en i pastellfärg
  mvh Titti

  Svara
 9. Emma J

  Jag tycker nog måsteplagget för våren är en snygg regnjacka så man kan vara ute i alla väder och njuta av våren!

  Mina kavajer som jag har börjar bli lite små så det hade varit underbart att kunna uppdatera garderoben lite med en kavaj som passar perfekt! Det skulle verkligen höja dagen lite mer.

  Svara
 10. Karin

  Vårens måste-plagg är för mig ett par lössittande lite slitna jeans som är uppvikta vid fötterna så att man kan skymta, antingen lite hud under soliga dagar eller ett par roliga strumpor under de lite kallare vårdagarna. Detta får gärna kombineras med mitt andra ”måste” under våren: hatten! Liten eller stor, svart eller färgglad, alla hattar passar perfekt under våren.
  Jag vill såklart galet gärna vinna så att jag kan matcha mina vår-måsten med denna fantastiska kappa! Låga skor, lössittande jeans och roliga strumpor, denna kappa och så en hatt på det! Men den skulle även passa minst lika bra de dagar jag väljer kjol, klänning eller till och med mjukisbyxor. Det där är en sån där kappa som får en att känna sig snygg både dåliga och bra dagar!

  Svara
 11. Annika Andersson

  En mysig poncho är vårens måsteplagg. Perfekt när det är lite småkyligt, men ändå vårigt. Det här är min favorit som gör mig glad bara för färgens skull.. :)
  http://www.ellos.se/saint-tropez/poncho-finstickad/524387?N=1z141n2Z1z141qsZ1z141ll&Ns=Freshness|0&Nao=45&selArt=154478&pr=0C1B2S3T

  Och jag vill vinna skepparkavajen för jag har sedan i höstas gått ner 16 kg viket gör att jag har bara för stora kläder. Och hur kul är det med en vårjacka som bara hänger och är för stor?

  Svara
 12. Sofi Fifi Karlsson

  Jag tycker att vårens måsteplagg är en snyggt a-linjeformad kjol i sköna nyanser som burgundy, brunt eller senapsgult, både knälång och lite kortare! De ger en snygg retrokänsla som jag vill ha i vår, och passar till nästan allt - speciellt till en skepparkavaj!

  Jag vill vinna så att jag kan utöka min garderob en aning. Att vara nyss utflyttad och nu fd student betyder inte mycket pengar kvar till snygga kläder :/

  Svara
 13. Lena Plantin

  Ett måsteplagg denna vår är en cape. Har köpt en som jag snart skall börja använda. Först med en tunn dunjacka under, sen med den stora polon och när värmen börjar komma behövs bara tunna koftan. Ni som inte har en cape, skynda er och köp för ni bara måste ha en!

  Svara
 14. Frida Elmgren

  Hej hej!

  Jag tycker att vårens måste plagg är blusen i både enfärgade toner och stilrena mönster som inte är för skrikiga. Gärna V-ringade blusar som får halsen att se längre ut.

  Jag hade gärna velat vinna denna skepparkavaj dels för att jag inte har någon men den är även riktigt snygg och skulle värma gott under vårkvällarna :)

  Håller tummarna och önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

  Hälsningar Frida Elmgren

  Svara
 15. Emma

  Alltså åh, så underbart fin jacka!! Har länge velat ha en sådan men har aldrig riktigt hittat den ”rätta”.. Denna skulle vara perfekt och jag hoppas verkligen på att jag blir den otroligt lyckliga vinnaren!!! Håller mina tummar och tår;)
  Detta plagg är såklart ett sjukt bra alternativ till detta ”Måsteplagg”, till våren speciellt med en söt halsduk till!
  Stora kramar från skogarna i Norrland!
  Med vänlig hälsning, Emma ☺️

  Svara
 16. Stefan Erixon

  De härliga med vårmodet är att allt blir lite mer avslappnat, som kille älskar jag att hitta en skön väst och en enkel stickad tröja under, sen Ett par mörkblåa Jeans med nya sneakers skor till det.
  Till min dotter som fyller 15år nu den 13feb så tycker jag den Skepparkavajen skulle va skitsnygg, hon är en lång ståtlig tjej på 176cm lirar handboll och tycker det är kul att klä upp sig.

  Svara
 17. julianna fredriksson

  Jag tycker vårens måste plagg är ponchon som alltid är aktuell och värmer en vid kalla kvällar.

  När man är arbetslös och bara har en inkomst i hushållet är det svårt att få ihop
  pengarna till det man mest behöver. Så en vårjacka saknar jag och en skepparkavaj
  skulle vara en ära att få äga.

  Delar tävlingen på FB
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

  Svara
 18. Elisabet Andersson

  Deltar gärna i denna generösa tävling!
  Jag tycker ponchon är vårens andra ”måste-plagg”. Vårvintern är ju fortfarande lite kylig och då är ponchon perfekt att bära utanpå sin topp, tröja, blus, T-shirt whatever :-) Helt klart upplevt plagget som en stark trend redan nu i vinter via t ex sociala medier.
  Håller helt med om att skepparkavajen också är ett ”måste-plagg”. Fyllde 40 jämna nyss, men tyvärr gick det rätt obemärkt förbi … Vinsten vore Den Perfekta Presenten!
  Jag saknar helt enkelt vårjacka
  samt förmåga att sticka i alpaca.
  Men vinstpotten - där kan vi snacka
  har Onlyfemale och Ellos att tacka.
  Kavajen är fenomenal och av rätta sorten
  tänder på designen och faller för komforten.
  Ni hör väl min klädkris, larmrapporten?
  Kamma hem vinsten är värsta sporten …
  Alla gamla tjocktröjor goodbye
  nä, ett riktigt mellanplagg i maj.
  Det vore kalas - ja riktigt partaj
  att bära en klassisk skepparkavaj!

  Gillar såklart Ellos på Facebook och har delat tävlingen där (Elisabet Andersson):
  https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12
  Önskar alla en fin vecka!

  Med vänlig hälsning
  Elisabet Andersson

  Svara
 19. Elin Hansson

  Årets måsteplagg: Randig marin skjorta! Fungerar lika bra på möten med jobbet som utekväll med tjejkompisarna.

  Som småbarnsmamma har jag förmågan att aldrig unna mig något något utöver det vanliga. Så därför sitter jag här utan både randig marin skjorta och skepparkavaj. Min bas-garderob med t-shirts, jeans och enkla stickade tröjor, känns helt ute och inte minst JÄTTETRÅKIGT. Jag vill inte vara såhär tråkig, men barnen går framför mig. Det är därför jag hoppas få vinna denna fina kavajen. Så jag kan känna mig lite snygg och modemedveten i vår utan att det drabbar barnen!

  Svara
 20. sara wallenius

  Ååh så fin!!
  Blev lite kär tror jag!☺
  Jag har helt ärligt Ingen snygg jacka.. eller ingen snygg-över-klänning-jacka-som -man-gå-ut-i….:(
  Står man där, igen. Nyduschad med klänningen på..
  Middagsdejt med mannen.
  Provar jackor… dunjackan.. nää..
  Skinnjackan? Näe..för kallt.

  Klänningen åker av.. byxor på.
  Trams! Ja… kvinnligt trams som maken säger😁
  Men med denna underbara jacka LOVAR jag att klänningen stannar På!! 😉

  Svara
  1. sara wallenius

   Oj! Mitt i min självömkan glömde jag ju årets Måsteplagg!! (Kärlek gör en förvirrad..;)
   Mitt absoluta favvoplagg är boyfriendjeansen!
   Hur skönt och snyggt somhelst!
   Casual till sneakers. Top notch till klackar!👍

   Svara
 21. Gunilla Egelstad

  För mig kommer det bli en snygg Jofama Skinnjacka för jag glömde min gamla på en resa förra året och en sådan passat ju till allt! Både kjol, shorts, jeans, kjol och till en romantisk klänning blir det riktigt ballt!

  Svara
 22. Helen

  Vårens måste är en pennkjol tycker de är ursnygga till en tight polotop. Önskar vinna denna jätteläckra skepparkavaj hade varit kul att vinna till alla hjärtans dag ♡

  Svara
 23. sandra

  Vårens måsteplagg tycker jag egentligen är vad som helst med färg på, våren är en årstid då vi behöver peppas igång inför sommaren och komma ur vinterdeppen, så allt med färg tycker jag ger en kick, inte bara för en själv utan även för omgivning :) En skjorta med lite pastelfärg och något fint mönster skulle sitta fint :)

  Anledningen till att jag vill vinna är för att jag tycker jag skulle passa i en kavaj! Man ser ju alltid folk i kavaj när man går i stan och jag blir så avis på att jag inte har någon när jag går där i min arbetsjacka, jag är helt enkelt för sparsam för att unna mig en :( Även fast det många gånger kliat i fingrarna och varit så nära, jag kan helt enkelt inte shoppa något jag inte har användning för utan att få dåligt samvete :/.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *