Det blir som sagt inte alltid som man har tänkt sig. Men oftast blir det riktigt bra ändå. Som igår. Släkten som skulle komma över på födelsedagsmiddag för att fira make och son, fick komma över på en liten altanfika istället. Andreas har nämligen gått och blivit sjuk. Så trist. 

Men som sagt. Det blev riktigt bra ändå. Jag slet fram alla utemöbler från förrådet och gjorde altanen kalasfin. Sen blev det lite gofika i strålande sol medans alla barnen hade fullt upp med att leka i skogen utanför. 

DSC_0277 DSC_0265 DSC_0255 DSC_0258   DSC_0302

Nöjd liten kille som beundrar en av alla presenter.

unspecified

Och där kom även jag med på bild;)

Men herrejösses så trött jag blev sen på kvällen. Men kanske inte så konstigt med tanke på allt fixande/bakande men det var det värt! Alvin var så nöjd med sitt lilla kalas och jag tror att gästerna gick mätta och belåtna de med.

6 kommentarer till “Kalas i solen

  1. Men gud vad mkt gott du bakat! Duktig du är:) det var riktigt objektiv du hade. Jag är ute efter ett ny men vet inte vad jag ska ha, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *