Förtur på REAN och födelsedag!

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Adams födelsedag. Hurra Hurra hurra!

Morgonen började med att fira världens finaste lilla kille Adam. Tänk att vår lilla bebis redan är två år! Under dessa två år har han utvecklats till en helt fantastisk liten människa. Han sprider glädje och värme varje dag. Han ser upp till sin kära storebror och gör allt som han gör. Jag är så otroligt stolt och tacksam för att jag har fått äran att vara mamma till dessa små pojkar.

Tråkigt nog är jag dunderförkyld och inte alls på topp men vad gör det en dag som denna. Bara att bita i det sura äpplet och sminka de slitna hängiga ögonen. Tur att det finns smink som kan dölja min illröda näsa också.

Här kommer ett litet shoppingtips som jag fick mail om idag. Nu börjar REA skyltarna komma upp och på nätet nätet får man idag förtur på MQs rea.

Jag hittade flera fina plagg till bra priser.

Maison Scotch- Round neck cardigan

Stockhlm- Hilda dress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>