Värme!

Usch, idag kändes det extra tungt att stiga upp. Fick höra tråkiga nyheter gällande en vän till mig och hjärnspökena var därför igång och bråkade hela natten. Många tankar som far runt. Livet är så skört och kan vända så snabbt. Vissa familjer drabbas även hårdare än andra och det är så orättvist. Mina tankar går nu givetvis till min vän och hennes familj men även till mina nära och kära. Nu blev jag återigen påmind om hur viktigt det är att ta vara på livets alla dagar. Att förmedla sina känslor, i både glädje och sorg. Det är så lätt att ta livet och personerna i ens närhet för givet, det skadar aldrig att berätta en extra gång hur mycket de faktiskt betyder för en.

Jag berättar dagligen för pojkarna hur mycket jag älskar dem och hur glad jag är att jag är just deras mamma. Även fast att det kanske man anses som “tjat” och att de inte förstår innebörden i orden ännu så känns det bra. De ska aldrig tvivla på hur jag känner för dem och hur mycket jag älskar dem, att jag altid finns vid deras sida. Oavsett vad som sker i livet.

Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>