Inställda planer

Fredagens mysiga alla hjärtans dag firande slutade inte som planerat. Min kära make blev sjuk så vi fick ställa in helgens alla roliga planer. Vi som skulle ha åkt iväg på middag hemma hos några goda vänner. För en gång skull hade jag redan bestämt vad jag skulle ha på mig.

page

Blusen heter Olivia Svart- Ester Eleonora(Langes)

Det blev mellomys hemma i soffan i myskläder istället. Denna lördag, är den enda som vi har sett hela tillsammans och vi kunde faktiskt lika gärna varit utan. Jag tyckte inte att någon låt var klockren och allvarligt talat så tyckte jag inte om showen i mellansnacket heller. Förra veckan var helt klart bäst, i mina ögon och öron iallafall.

Nu ser jag framemot en god( förhoppningsvis) natts sömn. Lilla Adam verkar ha fått Andreas dumma basilusker…Hoppas att de kommer försvinna lika snabbt hos honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>