Dagens tips!

Plötsligt händer det, maken min kom hem med en present nyligen. En ny berlock till mitt Pandra armband. Bara sådär. Han är ju för go. Han tillhör inte den skaran som gärna överraskar men när han väl gör det blir jag därför lite extra glad. Och kär. Inte pga av själva gåvorna utan för själva gesten. . Nu måste jag faktiskt erkänna att jag inte heller är alltför generös med överraskningar så jag kan definitivt bli bättre jag med. Inte för ofta så det blir en vana men ibland, bara sådär. Behöver inte alls vara något dyrt eller stor. Omtanken är faktiskt det viktigaste.

Pandora armband Pandora armband

Visste ni förresten att man kan lämna in sitt armband för putsning i närmaste Pandorabutik. Kostnadsfritt. Det hade jag ingen aning om men gjorde det förra veckan och armbandet blev som nytt. Det kallar jag service!

2 kommentarer till “Pandora

  1. Åh, vad underbart!

    Oväntade presenter från maken är de bästa. Kanske därför de gör så, ger ingenting för att kunna slå till rejält någon gång var tionde år. 😉

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *