Igår flydde jag vardagens kvällsrutiner och for in till stan för en AW med en av mina bästa vänner. Lyxigt, gott och alldeles underbart. Jag är så glad att jag har mina två bästa vänner som alltid finns där vid min sida. Ända sedan vi var små kottar som sprang runt bland radhuslängorna som vi växte upp i har vi skrattat, gråtit, busat och lekt massor tillsammans. Ibland ses vi ofta, ibland sällan men oavsett så finns vi alltid där för varandra.

Nu till något helt annat. Midsommarafton imorgon, galet! Hos Husligheter hittade jag lite härlig inspiration inför dukningen. 

  midsommardukning-flaggspel midsommardukning- krans tilltallrikar

Ser framemot morgondagen trots det utlovande regnet. Sill, nubbe( inget för mig dock, klarar inte alls av smaken), blomsterkransar, jordgubbstårta, lekar och roligt sällskap.

3 kommentarer till “Inspiration till midsommardukningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *