Hem ljuva hem!

Nu är alla inplanerade semesterresor över och endast några få semesterdagar återstår. Denna vecka har spenderats i vackra Västervik och närmare bestämt på Lysingsbadets camping. Ett ställe som jag verkligen kan rekommendera, framför allt om man reser med barn. Här fanns allt och lite till att göra.

Vi var totalt fyra familjer som reste tillsammans och bodde i varsin liten stuga. Precis som förra året på Öland. Barnen, totalt sju stycken, sprang mellan stugorna kors och tvärs och hade hur kul som helst. Vi vuxna också för del delen. Skrattade så tårarna fullkomligt sprutade ena kvällen.

 I år provade vi även på att dela upp oss i olika matlag vilket blev hur bra som helst. En från varje familj så att den andra kunde ha fullt fokus på barnen. När det var min och min matlagskompis tur att laga middag bjöd vi på: olika tilltugg till förrätt, laxfylld rödspätta med vitvinssås och dillkokt potatis till varmrätt. Till efterrätt blev det en dessert som jag sett hos Helen som driver bloggen Stars in life. Kan för övrig rekommendera att spara ner Helens blogg som en favorit för hon kommer ständigt med goda recept och annan inspiration.

 

Passar perfekt nu på sommaren när man inte vill stå inne och fixa.

 Turkisk yoghurt
Kondenserad mjölk
Passionsfrukt (eller annan syrlig frukt)
Citronmeliss

Blanda ihop, ställ i kylen par timmar. Toppa med frukten och citronmeliss.

Enkelt och fräscht.

5 kommentarer till “En blandning av sött och surt

  1. Åh vad mysigt ni verkar haft det 🙂 vi är själva precis hemma från Öland. Haft en jätteskön långe. Tack fina du för fina ord ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *