Nu är dags idag

Precis som rubriken lyder, nu är det dags igen. Fotbollen har bytts ut mot hockey. (Eller som i detta fall streethockey). Inte alls min grej egentligen. Jag är nog mer än ”Fotbollsmamma” men att se glädjen när Alvin klär på sig alla skydd mm( blev svettig bara att titta på) är oslagbar.

Han älskar’t!

Så i helgen blev det både skridskoåkning och hockeyträning i ishallen. Och det förstnämnda måste jag verkligen öva på själv, jag såg ut som Bambi! På riktigt! Tur att jag hade Adam och en stol att hålla mig i. Och att Adam inte var lika entusiastisk som sin bror, så vi kunde sitta på läkaren och äta äppelklyftor istället;)

❤️

3 reaktion på “Nu är dags idag

  1. Fröken M

    haha… Viggo reagerar precis likadant när hockeyutrustningen åker på och han fullkomligt STRÅLAR av lycka.
    Jag tycker inte heller att hockey är ”livet”, men som mamma är jag såklart ändå hans största supporter 😉

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *