Nästa fredag är det en temadag som defintivt kommer uppmärksammas här hemma. Nutellans dag! Älskar nutella! Och barnen lika så. Så gissa om dessa godingar uppskattades när jag provbakade dem i helgen;)
Superenkelt, behövdes bara 3 ingredienser. Det svåraste var att få dem snygga men men.
Orginalreceptet hittade jag här.
Spröda nutellabakelser- glutenfria
4 smördegsplattor- glutenfria
4 – 6 msk rumsvarm nutella
1 uppvispat ägg
Florsocker för garnering
Ställ ugnen på 225 grader. Kavla smördegsplattorna något. På ena sidan brer du ut en klick med nutella. Vik ihop till ett paket, pressa ihop kanterna med en gaffel. Pensla med uppvispat ägg. Ställ in i mitten av ugnen och grädda dem i ca 10 minuter ( eller tills de blivit frasigt gyllenebruna).Innan servering , pudra över florsocker.
Mums!
Nutella är ju galet gott,mina barn lever nästa på det fy skäms på mig:) dessa såg ju inte dumma ut.kramar
Dom är inte glutenfria.
Det är mjöl i smördegsplattorna.
Jag menar glutenfria smörplattor- finns i frysdisken. Borde kanske skrivit ut det;) tack för att du sa till.