Spröda nutellabakelser- glutenfria

Nästa fredag är det en temadag som defintivt kommer uppmärksammas här hemma. Nutellans dag! Älskar nutella! Och barnen lika så. Så gissa om dessa godingar uppskattades när jag provbakade dem i helgen;) 

Superenkelt, behövdes bara 3 ingredienser. Det svåraste var att få dem snygga men men. 

Orginalreceptet hittade jag här.

DSC_0739

Spröda nutellabakelser- glutenfria

4 smördegsplattor- glutenfria
4 – 6 msk rumsvarm nutella
1 uppvispat ägg
Florsocker för garnering

Ställ ugnen på 225 grader. Kavla smördegsplattorna något. På ena sidan brer du ut en klick med nutella. Vik ihop till ett paket, pressa ihop kanterna med en gaffel. Pensla med uppvispat ägg. Ställ in i mitten av ugnen och grädda dem i ca 10 minuter ( eller tills de blivit frasigt gyllenebruna).Innan servering , pudra över florsocker.

tellabakelser- glutenfria

Mums!

3 reaktion på “Spröda nutellabakelser- glutenfria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *